Rådgivning før under og efter transporten…

Som så meget andet, gælder det om at have et helhedsbillede af omkostningerne, risiko og tidshorisont inden man booker sin transport, og vi hjælper alt fra etablerede virksomheder der har regelmæssig import, til privatpersoner har en enkelt forsendelse… intet er for småt eller for stort !
Valg af transportmiddel

Vi kan give dig et overblik over fordele og ulemper ved at sende varerne med enten Luftfragt, Kurer eller Søfragt og give dig et overblik over omkostningerne så der nemt kan tages en beslutning om hvordan varerne skal sendes ud fra den enkelte situation.

Dokumentation og registreringer

Vi hjælper dig med den nødvendige dokumentation ud fra den varegruppe du importere, samt hvilken toldsats og eventuelle afgifter der vil blive påregnet når dine varer krydser den danske grænse. 

Leverandører

En stor bekymring ved import er om man bliver snydt, eller om kvaliteten ikke er god nok. Det er altid svært at sikre sig imod dette, men der kan laves tiltag der kan mindske chancen. Er du på udkig efter en leverandør indenfor for en bestemt varegruppe kan vi måske også være behjælpelige da vi har flere leverandører der spørger efter danske kunder.